Εκλογές Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α – Π.Ο.Α.Ε.Φ: Εκλέχθηκαν τα νέα μέλη μέλη του ΔΣ – Πρώτος ο Βασίλης Ντούμας

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή που έχει επιτευχθεί ποτέ σε εκλογές του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, εγκαινιάζοντας ηλεκτρονική διαδικασία ψηφοφορίας που έδινε την δυνατότητα ψήφου, εύκολα, άμεσα και από οποιαδήποτε σημείο της χώρας ή του εξωτερικού, μαζί με την για πρώτη φορά εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Φρουρών και Αστυνομικών (Π.Ο.Α.Ε.Φ) προερχόμενων εξ Ειδικών Φρουρών, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία.
Στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α εκλέγονται οι 9 πρώτοι.
Ο πρώτος σε ψήφους Ντούμας Βασίλειος του Νικολάου έλαβε εντολή συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου εντός 3 ημερών.
Μάλιστα, σε ανάρτησή του ο κ. Ντούμας αναφέρει: «Συνάδελφοι και φίλοι, Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου επιλέγοντάς με ξανά πρώτο και στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και στην νέα Πανελλήνια Ομοσπονδία μας, (Π.Ο.Α.Ε.Φ)που ανοίγει πλέον τα Συνδικαλιστικά της «πανιά» για την εκπροσώπηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων χιλιάδων Ειδικών Φρουρών και Αστυνομικών προερχόμενων εξ αυτών.
Με την ευκαιρία να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους Συναδέλφους που εξελέγησαν και ιδιαίτερα στους πολλούς νέους συναδέλφους που πλαισιώνουν πλέον το νέο Πανελλήνιο Συνδικαλιστικό κίνημά μας. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συνυποψηφίους μου και σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας, που κατάφερε να καινοτομήσει με την έγκυρη, εύκολη, ανώδυνη ηλεκτρονική διαδικασία ψήφου.
Σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας!».
Πόσοι εκλέγονται στην Π.Ο.Α.Ε.Φ
Στην Π.Ο.Α.Ε.Φ εκλέγονται βάση του μέτρου οι 102 πρώτοι αντιπρόσωποι.
Στους εκλεγέντες αντιπροσώπους για την Π.Ο.Α.Ε.Φ προέκυψαν ισοψηφήσαντες μεταξύ των εκλεγμένων και στις 2 τελευταίες εκλόγιμες θέσεις.
Στις εκλόγιμες θέσεις οι ισοψηφούντες έλαβαν με κλήρωση από την εφορευτική επιτροπή ενώπιων της Δικαστικού αντιπροσώπου την νέα σειρά εκλογικής κατάταξης.
Κατόπιν κλήρωσης από την εφορευτική επιτροπή ενώπιων της Δικαστικού αντιπροσώπου έλαβαν εκλόγιμη θέση οι 2 από τους 4 στον ίδιο αριθμό κατάταξης με τον ίδιο αριθμό ψήφων.
Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες