Εκλογικό Συνέδριο ΠΟΑΕΦ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Προερχόμενων Εξ Ειδικών Φρουρών και Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟΑΕΦ), το Σάββατο (18/06) θα πραγματοποιηθεί τι Εκλογικό Συνέδριο για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της, οι εκλογές της ΠΟΑΕΦ θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό χώρο κεντρικού Ξενοδοχείου (COCO-MAT,Φαλήρου 5 πλησίον του Μουσείου της Ακρόπολης) θα προσέλθουν οι αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, υλοποιώντας την προβλεπόμενη εκλογική διαδικασία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΕΦ

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 λαμβάνει “σάρκα και οστά” μια πολυετής προσπάθεια αναβάθμισης του Συνδικαλιστικού έργου των Αστυνομικών που προέρχονται από Ειδικούς Φρουρούς και των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας. Το ερχόμενο Σάββατο πραγματοποιείται το Εκλογικό Συνέδριο για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΞ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Με τις συνεχόμενες προσλήψεις, την αύξηση των μελών, την ίδρυση νέων περιφερειακών πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων, με την σώρευση μεγάλου αριθμού θεσμικών και υπηρεσιακών αδικιών σε βάρος του εκπροσωπούμενου προσωπικού, έγινε επιτακτική η ανάγκη εκπροσώπησης σε επίπεδο Ομοσπονδίας, μια εκπροσώπηση που στερούμαστε χρόνια τώρα σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα ομοειδή συνδικαλιστικά όργανα.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό χώρο κεντρικού Ξενοδοχείου (COCO-MAT,Φαλήρου 5 πλησίον του Μουσείου της Ακρόπολης) θα προσέλθουν οι αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, υλοποιώντας την προβλεπόμενη εκλογική διαδικασία, πραγματοποιώντας στην ουσία τα πρώτα βήματα του νέου Συνδικαλιστικού οργάνου, της ΠΟΑΕΦ.

Αποτελεί πρόκληση για τα ιστορικά συνδικαλιστικά χρονικά, ένα νέο Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις στις θεσμικές επιδιώξεις, να επιδιώξει νέους στόχους αίροντας αδικίες ετών, να προσθέσει νέα στηρίγματα στο αστυνομικό έργο, ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!

Στο εκλογικό μας Συνέδριο θα παραδοθεί η σκυτάλη από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας που θα πρέπει να αποτελέσει την ψυχή διεκδικήσεων και επιτυχιών.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες