Ελασσόνα: Ετοιμόγεννη γυναίκα παρ’ ολίγον να γεννήσει στο δρόμο, όταν χάλασε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε

Με περιπετειώδη τρόπο γέννησε το πρωί της Παρασκευής (24/6) μία γυναίκα από την Ελασσόνα, καθώς στο δρόμο για το μαιευτήριο χάλασε το αυτοκίνητο και έσπασαν τα νερά της, οπότε ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να την μεταφέρει στην κλινική.

Όταν κατάλαβε ότι έφτασε η ώρα να γεννήσει η γυναίκα μαζί με συγγενικό της πρόσωπο, ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο τους από την Ελασσόνα για τη μαιευτική κλινική στη Λάρισα όπου θα πραγματοποιούνταν ο τοκετός. Όμως στη διαδρομή το αυτοκίνητο παρουσίασε μηχανική βλάβη και χρειάστηκε να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη γυναίκα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Μάλιστα επειδή το μωρό βιάζονταν να έρθει στον κόσμο κινητοποιήθηκε η Τροχαία που άνοιγε στο ασθενοφόρο ώστε η γυναίκα να φθάσει χωρίς καμία καθυστέρηση στο μαιευτήριο.

Όλα εξελίχθηκαν καλά και λίγη ώρα μετά την άφιξη της στην κλινική, η γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο μωρό. Καλά στην υγεία της είναι και η μητέρα που σίγουρα θα έχει να διηγείται στο παιδί της, όταν μεγαλώσει, τον επεισοδιακό τρόπο με τον οποίο ήρθε στη ζωή.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες