Συνελήφθη 55χρονος στην περιοχή της Ελευσίνας, καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς να απορρίπτει παράνομα στερεά απόβλητα σε αγροτεμάχιο, προκαλώντας περιβαλλοντική επιβάρυνση.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί διαχείρισης αποβλήτων, ενώ οι Αρχές εξετάζουν την έκταση της δραστηριότητάς του και τυχόν εμπλοκή σε παρόμοιες ενέργειες.
Ελευσίνα: Συνελήφθη 55χρονος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Στο πλαίσιο δράσεων της Γ.Α.Δ.Α. για την αποτροπή της παράνομης διαχείρισης και ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης πρωινές ώρες της 23-4-2026, 55χρονος ημεδαπός για απόρριψη στερεών αποβλήτων στην περιοχή της Ελευσίνας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας για παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μετέβη με φορτηγό σε αγροτεμάχιο στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου κατελήφθη να απορρίπτει στερεά απόβλητα (οικοδομικά υλικά). Ανωτέρω αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας.
Αντίστοιχοι έλεγχοι θα συνεχιστούν για τη διαπίστωση παραβάσεων περιβαλλοντικής νομοθεσίας που προκαλούν ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

