Εν ενεργεία πυροσβέστης συνελήφθη στη Καλαμάτα για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του L&O ο πυροσβέστης που συνελήφθη στην Καλαμάτα, να καλλιεργεί υδροπονική κάνναβη σε διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του, σε συνθήκες εσωτερικού θερμοκηπίου

Μετά από πληροφορία για παράνομη καλλιέργεια κάνναβης, εντός μονοκατοικίας, συνελήφθη (11/04) από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Καλαμάτα, 55χρονος εν ενεργεία πυροσβέστης.

Σε χώρο 6 τ.μ. εντός της μονοκατοικίας στην οποία διέμενε με την συντροφό του, είχε οργανώσει και εξοπλίσει φυτώριο σε συνθήκες εσωτερικού θερμοκηπίου.

Στην αυτοψία της Δίωξης Ναρκωτικών στο χώρο εντοπίσθηκε προστατευμένο με νάιλον, με σύστημα εξαερισμού και κατάλληλες συνθήκες τεχνητού φωτισμού, σε σταθερό περιβάλλον υγρασίας με τη χρήση ανεμιστήρα, αφυγραντήρα και θερμομέτρων, ενώ κατασχέθηκαν οχτώ φυτά κάνναβης- από 70 εκατοστά έως 1,20μέτρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν 14 φυτά κάνναβης, σε γλάστρες, εκ των οποίω έξι φιντάνια ήταν φυτεμένα σε ένα πλαστικό κουτί προβλάστησης.

Ο εξοπλισμός της υδροπονικής καλλιέργειας κατασχέθηκε, ενώ εκριζώθηκαν τα φυτά, και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ο 55χφονος πυροσβέστης οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες