Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Συνάντηση με τον Περιφέρειαρχη Κρήτης, για την ενίσχυση του στόλου

Την ενίσχυση του στόλου της αστυνομίας Ηρακλείου Κρήτης, ζήτησαν οι αστυνομικοί στη συνάντηση που είχε η Ένωση Ηρακλείου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.
Οι αστυνομικοί της Ένωσης τόνισαν στον Περιφερειάρχη πως ο διαθέσιμος στόλος είναι απαρχαιωμένος και ιδιαίτερα η οδήγηση των μοτοσυκλετών είναι επικίνδυνη για τους αστυνομικούς.
Η ανακοίνωση της Ένωσης για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ανέφερε:
«Την Παρασκευή 17-12-2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ένωσης μας και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρου, όπου αναφέρθηκαν σε αυτόν διεξοδικά θέματα που αφορούν τη βοήθεια και ενίσχυση μέσω της Περιφέρειας Κρήτης προς την Δ.Α. Ηρακλείου, όσον αφορά υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα (περιπολικά έγχρωμα και συμβατικά και μοτοσυκλέτες).
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις δίκυκλες μοτοσυκλέτες, που στελεχώνουν το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ./Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου καθώς και των Α.Τ. Υπαίθρου, μιας και ο στόλος των ανωτέρω Υπηρεσιών είναι απαρχαιωμένος και η οδήγηση των μοτοσυκλετών αυτών καθίσταται επικίνδυνη για τους συναδέλφους μας.
«Θα ενισχυθούμε με ανάλογο αριθμό περιπολικών οχημάτων»
Από τη μεριά του ο κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, κατανόησε το μείζον αυτό ζήτημα και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί άμεσα στην απευθείας χορήγηση από την Περιφέρεια Κρήτης σημαντικού αριθμού μοτοσυκλετών, ενώ με το αμέσως επόμενο πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. θα ενισχυθούμε με ανάλογο αριθμό περιπολικών οχημάτων και μοτοσυκλετών.
Παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα υποστήριξης του έργου των Αστυνομικών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων-δυνατοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο κ. Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και παράλληλα του μεταφέραμε τις ευχαριστίες του συνόλου των συναδέλφων υπηρετούντων στη Δ.Α. Ηρακλείου για την έμπρακτη στήριξη του στην κατασκευή της Λέσχης Σίτισης, τα έργα της οποίας προχωράνε ταχύτατα.
Η Ένωσή μας αφουγκράζοντας πάντα τους συναδέλφους-μέλη της, έχει προγραμματίσει στο αμέσως προσεχές διάστημα ανάλογες συναντήσεις με φορείς και παράγοντες προκειμένου τεθούν και επιλυθούν ανάλογα θέματα που μας απασχολούν».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξαλλος ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα – Φερόταν σεξιστικά» (βίντεο)
Ανατροπή για τις γιορτές: Δεν θα γίνουν rapid test, 2 self test δωρεάν για όλους!
Κύκλωμα που εξέδιδε πλαστές βεβαιώσεις αναπηρίας αποκάλυψαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.- Ανάμεσά τους και στέλεχος του ΙΚΑ
Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν αποκλείεται η σύλληψή του – Έρευνα για το αν πληρωνόταν για τα “ροζ” βίντεο»
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες