Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο «Αλλοδαπών & στο Μεταγωγών Αττικής»

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών μετέβησαν στο «Αλλοδαπών & στο Μεταγωγών Αττικής».

Η ανακοίνωση:

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, στα πλαίσια σειράς επισκέψεων σε Υπηρεσίες της Αθήνας, συναντηθήκαμε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής Ταξίαρχο κ. ΜΑΓΓΑ Γεώργιο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχο κ. ΣΟΥΡΜΕΛΗ Κωνσταντίνο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι της Ένωσής μας που υπηρετούν στις ανωτέρω Υπηρεσίες.

Αφού ευχηθήκαμε στους κυρίους Διευθυντές των δύο Διευθύνσεων καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στα νέα τους καθήκοντα, εξήραμε το σημαντικό έργο των δύο Υπηρεσιών, καθώς και τη συνεισφορά τους προς το κοινωνικό σύνολο. Τονίσαμε δε ότι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι η διατήρηση της εργασιακής αρμονίας του προσωπικού και η πιστή τήρηση των ισχυόντων Προεδρικών Διαταγμάτων. Η διάθεση και των δύο Ταξιάρχων σε όσα θέσαμε υπήρξε θετική, ενώ δήλωσαν γνώστες των περισσότερων θεμάτων.

Ως Ένωση Αθηνών θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και σε επικοινωνία με τους δύο Ταξιάρχους και θα θέτουμε τόσο στη Γ.Α.Δ.Α. όσο και στις ιεραρχικά προϊστάμενες Υπηρεσίες αυτής, όσα ζητήματα τυχόν ανακύπτουν, προκειμένου να αναδειχθούν και εν συνεχεία να επιλυθούν.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες