Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου: Το «ευχαριστώ» σε Θεοδωρικάκο και Καραμαλάκη

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου έβγαλε ανακοίνωση μετά την απόφαση των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη για την ψηφιακή επίδοση δικογράφων.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου ευχαριστεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Η ανακοίνωση:

«Έπειτα από την κοινή συνέντευξη τύπου που παρακολουθήσαμε, των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για την ψηφιοποίηση της διαδικασίας επίδοσης δικογράφων που έχει ως αποτέλεσμα την απεμπλοκή εκατοντάδων αστυνομικών από ένα ”πάρεργο”, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον υπουργό κ. Θεοδωρικάκο για την επίλυση ενός ακόμη πάγιου και χρόνιου αιτήματός μας.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη για την συμβολή του στο εγχείρημα αυτό, για το οποίο είχαμε ενημερωθεί σε παλαιότερες συναντήσεις μας και όπως έχουμε τονίσει σε παλαιότερες ανακοινώσεις μας δεν είναι τυχαίες οι σημαντικές θετικές αλλαγές που έχουν επέλθει στο Σώμα επί αρχηγίας του.

Η εν λόγω αλλαγή θα προσθέσει έμμεσα αστυνομικό προσωπικό στα Αστυνομικά Τμήματα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι συνάδελφοι αλλά και ο πολίτης, και ευχόμαστε να αποτελέσει το έναυσμα για πολλές ακόμη μεταρρυθμίσεις απελευθέρωσης περισσότερων αστυνομικών από καθήκοντα που όλοι γνωρίζουμε και ξεφεύγουν της αποστολής της ΕΛ.ΑΣ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ Χ. Γεώργιος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Γεώργιος».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες