Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης στη Φοινικιά Ηρακλείου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης στη Φοινικιά Ηρακλείου.

Κατά την συνάντηση παρέδωσε διάφορα είδη κρεάτων, φρούτων, δώρα για τα παιδιά καθώς και το χρηματικό ποσό προερχόμενο από τα κέρδη του ετήσιου χορού.

Έπειτα συζήτησαν με τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στην Φοινικιά Ηρακλείου για θέματα σχετικά με τη λειτουργία της δομής, αλλά και τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Ολόκληρη η  ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Το Προεδρείο της Ένωσης μας μεταξύ αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου επισκεφθήκαμε το Παιδικό Χωριό S.O.S. Κρήτης στην Φοινικιά Ηρακλείου και παραδώσαμε διάφορα είδη κρεάτων, φρούτων, δώρα για τους μικρούς μας φίλους καθώς και το χρηματικό ποσό προερχόμενο από τα κέρδη του ετήσιου χορού μας.

Ο Διευθυντής, από το Παιδικό Χωριό S.O.S. Κρήτης στην Φοινικιά Ηρακλείου, κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Πέτρος μας υποδέχθηκε στις δομές του Χωριού και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία της δομής, αλλά και τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Ο σκοπός τους είναι η προστασία και η περίθαλψη των παιδιών που για διάφορους σοβαρούς λόγους, δεν μπορούν να μεγαλώνουν με τους βιολογικούς τους γονείς και έχει κριθεί απαραίτητη η απομάκρυνση από την οικογένειά τους.

Τόσο εμείς σαν Ένστολο Σώμα όσο και η κοινωνία οφείλουμε να στηρίζουμε το έργο και τις τέσσερις βασικές τους αρχές:

– Κάθε παιδί έχει έναν γονιό για να το φροντίζει,
– Κάθε Οικογένεια έχει το δικό της σπίτι,
– Οι οικογενειακοί δεσμοί αναπτύσσονται & δημιουργούνται νέοι και
– Η Οικογένεια SOS είναι μέρος της ευρύτερης κοινωνίας

Στα παιδικά χωριά SOS, με την πολυετή προσφορά και δράση τους, γίνεται πράξη η αρχή ότι κάθε παιδί ανήκει σε μια οικογένεια όπου μεγαλώνει με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια.

Τέλος, ευχαριστούμε την κρεαταγορά ‘ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ’ της εταιρείας ΑΦΟΙ Βαρδαλαχάκη ΕΠΕ και την φρουταγορά ‘ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ VRUSANOS TRADE’ για την χορηγία τους σε είδη κρεάτων και φρούτων αντίστοιχα. Τέτοιες ενέργειες ανιδιοτελούς προσφοράς αποτελούν πρότυπο μεγαλοψυχίας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης και είναι υποχρέωσή μας ως Σωματείο να τις αναδεικνύουμε  δεόντως.

Ως Ένωση δεσμευόμαστε στο μέλλον να υποστηρίζουμε διαχρονικά τις δομές αυτές ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες