Συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Ηρακλείου με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Κωσταντίνο Σκούμα

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνο Σκούμα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Το Προεδρείο της Ένωσης μας συνοδευόμενοι απο τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο, πραγματοποίησε συνάντηση την Δευτέρα 20 Μαΐου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο.

Αρχικά αφού ανταλλάχθησαν οι καθιερωμένες ευχές, δια του Προεδρείου μας μεταφέρθηκαν στον Αρχηγό του Σώματος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας στις τουριστικές περιοχές και ειδικότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου, στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και Χερσονήσου. Αιτηθήκαμε την ενίσχυση των παραπάνω υπηρεσιών, με αποσπάσεις εκτός Γενικής Κρήτης, με ικανό αριθμό Αστυνομικών. Επίσης αιτηθήκαμε να ενισχυθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου με συγκεκριμένων τύπων οχήματα καθώς και για επιχειρησιακό εξοπλισμό.

Ο Αρχηγός του Σώματος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ κατανόησε τα αιτήματα μας και ειδικότερα θα εκδοθεί νέα διαταγή για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου. Για τα ειδικών τύπων οχήματα μας ενημέρωσε πως με την πρώτη αγορά-ενίσχυση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας θα ενισχυθούμε αναλόγως τις ανάγκες. Για την λέσχης σίτισης που στεγάζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηράκλειου μας τόνισε ότι έχει εξασφαλιστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε με την παράδοση του έργου να είναι άμεσα λειτουργική.

Με Εκτίμηση, για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες