Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης– Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στα Γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με μέλη της Ένωσής μας και συνάντηση με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο.

Με τον κύριο Γενικό, συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό και αφορούν την καθημερινότητα, συγχαίροντάς τον παράλληλα για τις ουσιαστικές λύσεις που παρέχει σε χρόνια και ανακύπτοντα ζητήματα.

Η Ένωσή μας, άμεσα ανταποκρινόμενη στην ανάγκη απόκτησης σύγχρονου εξοπλισμού του Γραφείου Τύπου της Γενικής (Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων ΓΑΔΘ), εξασφάλισε δύο (2) επώνυμες τηλεοράσεις Smart Tv οι οποίες παραδόθηκαν κατά την επίσκεψη μας στην εν λόγω  Υπηρεσία.

Η Ένωσή μας συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως τα μέλη της, συνεπικουρώντας στην απρόσκοπτη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών.

 

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες