Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Δωρεάν Επιταγές Πληρωμής Καυσίμων για τα μέλη της Ένωσής

Η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι εξασφάλισε δωρεάν επιταγές πληρωμής καυσίμων για τα μέλη της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, η Ένωση θέλοντας να βοηθήσει στα έξοδα μετακίνησης των μελών της, εξασφάλισε δωρεάν επιταγές για καύσιμα αξίας 25 ευρώ, συνοδευόμενες και από ένα δωρεάν πλύσιμο οχήματος σε συνεργασία με το πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρίας ΕΚΟ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 82 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωσή μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ για τα μέλη της.

Σε συνέχεια του κρατικού οικονομικού βοηθήματος, όντες σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία όπου η τιμή των καυσίμων λαμβάνει συνεχώς ανοδική πορεία, η Ένωσή μας, θέλοντας να σταθεί αρωγός και να συνδράμει στα έξοδα μετακίνησης με τα οποία επιβαρύνονται καθημερινά τα μέλη μας, εξασφάλισε ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ για ΚΑΥΣΙΜΑ αξίας 25 Ευρώ, συνοδευόμενες κι από ένα ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ σε συνεργασία με πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρίας ΕΚΟ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 82, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ως Ένωση προσβλέπουμε στην υποβοήθηση και στήριξη του έργου και της καθημερινότητας των συναδέλφων μας, ανταποκρινόμενοι εμπράκτως στις αναφυόμενες οικονομικές συνθήκες.

Για δηλώσεις συμμετοχής, με καταληκτική ημερομηνία την 8-6-2022, παρακαλούνται τα μέλη μας που επιθυμούν να απευθυνθούν είτε στο Γραφείο της Ένωσης (Μοναστηρίου 326, Α.ΜΕ.Θ. – 5ος όροφος, τηλ. 2310-388086) είτε απευθείας στα παρακάτω μέλη του Προεδρείου:

  • Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης
  • Αντιπρόεδρος ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος
  • Αντιπρόεδρος ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Χαράλαμπος
  • Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος
  • Ταμίας ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Εμμανουήλ
  • Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ Σταύρος
  • Εκτελεστικός Γραμματέας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριο

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες