Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Συνάντηση της Ένωσής με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ALUMIL

Μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Alumil και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, κύριο Μυλωνά Γεώργιο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μέλη της Ένωσης πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τον κύριο Μυλωνά να συγχαίρει το Προεδρείο για το έργο και τις πρωτοβουλίες της Ένωσης, καθιστώντας τον κοινωνό των δράσεων που επιτελούνται καθημερινά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου ALUMIL και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, και διατελέσαντα κατά το παρελθόν Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, κ. ΜΥΛΩΝΑ Γεώργιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος, με τον κύριο ΜΥΛΩΝΑ να ενημερώνεται και να συγχαίρει το Προεδρείο για το έργο και τις πρωτοβουλίες της
Ένωσης, καθιστώντας τον κοινωνό των δράσεων που επιτελούνται καθημερινά.

Η Ένωσή μας, αξιοποιώντας τη δυναμική και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν τα μέλη της, συνεχίζει την πραγματοποίηση δράσεων και επαφών, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας και την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες