Ένωση Κοζάνης: «Η ΔΙ.ΑΣ. Κοζάνης ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της περιοχής μας»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Η ΔΙ.ΑΣ. Κοζάνης ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της περιοχής μας».
Αναλυτικά:
Ακόμη μία άμεση επέμβαση της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κοζάνης όπου επελήφθη σε περιστατικό στην πόλη της Κοζάνης.
Συγκεκριμένα, σήμερα 11.02.2022 και πρωινές ώρες, Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) συνέλαβαν ημεδαπή η οποία προηγουμένως χωρίς να γίνει αντιληπτή αφαίρεσε από το πορτοφόλι υπαλλήλου κατ/τος λιανεμπορίου που βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης το χρηματικό ποσό των διακοσίων εβδομήντα ευρώ (270E) ,όταν έγινε αντιληπτό το συμβάν και ύστερα από κλήση του παθόντα στο τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης άμεσα έφτασαν οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. στο κατ/μα και αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που έλαβαν από τον παθόντα εντόπισαν και συνέλαβαν την δράστιδα ΑΜΕΣΑ.
Οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ./Νομού Κοζάνης συνεχίζουν το σερί των επιτυχιών αποδεικνύοντας την προσήλωσή τους στο καθήκον ενισχύοντας για ακόμη μια φορά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της περιοχής μας.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
– Ο –
Πρόεδρος, Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ
– Ο –
Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

115 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες