Ένωση Ν/Α: Προσφορά της εταιρείας ρούχων «VINYL ART CLOTHING» για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Ένωση Ν/Α) γνωστοποιεί ότι εταιρεία «VINYL ART CLOTHING», η οποία δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, προσφέρει στα μέλη της Ένωσής έκπτωση 25% για όλες τις αγορές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Ν/Α

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ανακοινώνει πως η εταιρεία «VINYL ART CLOTHING», η οποία δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, προσφέρει στα μέλη της Ένωσής μας έκπτωση 25% για όλες τις αγορές.

Ο σύνδεσμος της εταιρείας είναι εδώ

Ο κωδικός προκειμένου να ληφθεί η σχετική έκπτωση είναι: eaynaa2022. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «VINYL ART CLOTHING», για την συγκεκριμένη προσφορά και την έμπρακτη στήριξη στους συναδέλφους μας.

Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει τις συνεργασίες και με άλλες επιχειρήσεις επ’ ωφελεία των μελών μας.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της Ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την ανωτέρω επιχείρηση. Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της. Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά. Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες