Ένωση N/A: Προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη που θα πραγματοποιηθεί από το Ίδρυμα «Το σπίτι του ηθοποιού»

Το Ίδρυμα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» θα πραγματοποιήσει μουσική παράσταση με τίτλο: «ΘΥΜΗΣΕΣ!! 18 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ», το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Έμπνευση για αυτή την παράσταση αποτέλεσε το CD με 18 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία είχε παραχωρήσει ο ίδιος ο συνθέτης στο Ίδρυμα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» και τα είχαν ερμηνεύσει Έλληνες ηθοποιοί.

Ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά:

«Αυτός ο δίσκος είναι για μένα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, για την οποία δεν έχω παρά θερμές ευχαριστίες για όλους αυτούς που συνέλαβαν την ιδέα και την πραγματοποίησαν. Οι λόγοι πολλοί… Πρώτον γιατί θαυμάζω και αγαπώ ιδιαίτερα τους ηθοποιούς. Δεύτερον γιατί οι περισσότεροι στο βάθος κρύβουν έναν καλό τραγουδιστή… Και τρίτον γιατί ο σκοπός είναι ιερός!»

Στην παράσταση που πραγματοποιείται έναν χρόνο μετά το θάνατο του αξέχαστου συνθέτη, αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί ερμηνεύουν και πάλι ξεχωριστές μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ανακοινώνει πως έχει εξασφαλίσει για τα μέλη της, προσκλήσεις για την εν λόγω μουσική παράσταση.

Παρακαλούμε, όποιος/α συνάδελφος – μέλος μας, επιθυμεί να παρευρεθεί στην εν λόγω μουσική παράσταση, να ενημερώσει προς τούτο μέχρι την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2022 στο τηλέφωνο της Ένωσης ή στο email αυτής.

Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή, γεμάτη Ελλάδα κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες