Ένωση Θεσσαλονίκης: Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, που είχε ως σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με αυστηρή τήρηση των προληπτικών μέτρων προστασίας και των οδηγιών του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό διασποράς του covid-19.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης και με τη συνδρομή τους συγκεντρώθηκαν 59 φιάλες αίμα για την κάλυψη αναγκών αίματος των συνανθρώπων μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άριστη οργάνωση και την άψογη συνεργασία.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, εδώ και χρόνια, προάγει την αξία την προσφοράς αίματος, καθιερώνοντας την αδιάλειπτη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων αιμοδοτών.
Η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνος για την Τράπεζα Αίματος της ΕΑΥΘ είναι ο κ. Τριανταφυλλίδης Τριαντάφυλλος, στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε σχετικό ζήτημα.
Θεσσαλονίκη, 7 Φεβρουαρίου 2022
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701 6948753589

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες