Επιχείρηση «καθαρά χέρια» στις φυλακές- 50 σωφρονιστικοί στο «μικροσκόπιο»

Στο «μικροσκόπιο» της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων έχουν μπει τους τελευταίους 6 μήνες, τα ονόματα 50 σωφρονιστικών υπαλλήλων που ελέγχονται για έκνομες ενέργειες, όπως εισαγωγή κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών στις φυλακές της χώρας.
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από πρωτοβουλία της γενικής γραμματέως αντεγκληματικής πολιτικής, κυρίας Σοφίας Νικολάου και έχει την κωδική ονομασία «καθαρά χέρια».
Τα ονόματα έχουν τεθεί υπόψιν των στελεχών του εσωτερικών υποθέσεων και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα άτομα αυτά, έχουν τεθεί υπό φυσική και ψηφιακή παρακολούθηση.Είναι πολύ πιθανόν μάλιστα να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα.
Στόχος της κυρίας Νικολάου, είναι να σταματήσει η ανεξέλεγκτη μεταφορά κινητών, ουσιών και αντικειμένων στις φυλακές, προκειμένου να μπει τάξη στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Όπως ανέφεραν υψηλόβαθμες πηγές «για να περνάνε αυτά τα πράγματα στις φυλακές, χρειάζεται κάποιος από μέσα, αυτό πρέπει να τελειώσει».
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο ηλικίας 41 ετών σωφρονιστικόw υπάλληλος που εργαζόταν στις φυλακές Κορυδαλλού και έβαζε κινητά τηλέφωνα στις φυλακές και τα πουλούσε σε κρατούμενους, ήταν μεταξύ των ονομάτων της λίστας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες