Επισκέψεις της Ένωσής Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας στις Διευθύνσεις Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκιδικής

Η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Χαλκιδικής, Πέλλας και Ημαθίας όπου, μεταξύ άλλων, πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους οικείους Αστυνομικούς Διευθυντές.
Κατά την διάρκεια των συναντήσεων οι κ. Διευθυντές, συνεχάρησαν το Προεδρείο για την επανεκλογή του στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσης.
Η αντιπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε συζητήσεις σχετικά για υπηρεσιακά θέματα και ζητήματα που αφορούν τα μέλη μας στους Νομούς αυτούς.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας
Μέλη του προεδρείου μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της Ένωσής μας επισκέφτηκαν τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Χαλκιδικής, Πέλλας και Ημαθίας όπου, μεταξύ άλλων, πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους οικείους Αστυνομικούς Διευθυντές, Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗ Πέτρο και Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Ταξίαρχο κ. ΑΔΑΜΙΔΗ Γεώργιο.
Κατά τις συναντήσεις, οι κ. Διευθυντές, συνεχάρησαν το Προεδρείο για την επανεκλογή του στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσης, πραγματοποιώντας μαζί μας εποικοδομητικές συζητήσεις για υπηρεσιακά θέματα και ζητήματα που αφορούν τα μέλη μας στους Νομούς αυτούς.
Η Ένωσή μας συνεχίζει τις εθιμοτυπικές επισκέψεις με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των μελών μας, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα έναντι των συναδέλφων μας.
Για το Προεδρείο
Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος
Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες