Επίσκεψη Χαρδαλιά σε Σκύρο, Άγιο Ευστράτιο, Σαμοθράκη και Λήμνο

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφτηκε μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια σε Σκύρο, Άγιο Ευστράτιο, Σαμοθράκη και Λήμνο επισκέφθηκε την Πέμπτη, στο πλαίσιο της 4ημερης περιοδείας του σε σχηματισμούς σε νησιά του κεντρικού και Βορείου Αιγαίου.
Όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες τους.
Συγκεκριμένα:
– Στη Σκύρο ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την 135η Σμηναρχία Μάχης και τα μαχητικά αεροσκάφη επιφυλακής (READINESS) F-16, την 7η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης, το Ναυτικό Σταθμό, την 22η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων και το κλιμάκιο της διακλαδικής Μονάδος Medium Altitude – Long Endurance UAV (MALE UAV), από το οποίο επιχειρούν Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη HERON 1
– Στον Άγιο Ευστράτιο επισκέφθηκε το επιτηρητικό φυλάκιο του νησιού
– Στη Σαμοθράκη επισκέφθηκε την έδρα της Τακτικής Διοίκησης του 41ου Συντάγματος Πεζικού, το Ναυτικό Σταθμό και τον εξομοιωτή βολής τυφεκίου G3 ενώ παρακολούθησε επίδειξη από το Τμήμα Χρονικής Ετοιμότητας του συγκροτήματος
– Στη Λήμνο επισκέφθηκε την έδρα της 130ης Σμηναρχίας Μάχης, το Στρατηγείο της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης, το 88ο Τάγμα Υγειονομικού, τον βρεφονηπιακό σταθμό της Φρουράς και τον Ναυτικό Σταθμό ενώ συνομίλησε με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό των κλιμακίων μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής (READINESS) F-16, καθώς και του ελικοπτέρου SUPER PUMA.
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν από τον διοικητή της ΧΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο στη Σαμοθράκη, τον διοικητή της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης(ΣΔΙ), ταξίαρχο Θεόδωρο Αθανασόπουλο στη Λήμνο και τον υποδιοικητή της 88ης ΣΔΙ, συνταγματάρχη (ΠΖ) Σπυρίδωνα Παπαγεωργίου στον ‘Αγιο Ευστράτιο.
Τέλος, στο πλαίσιο των σημερινών επισκέψεών του, ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τους δημάρχους Σκύρου, Νικόλαο Μαυρίκο, Αγίου Ευστρατίου, Μαρία Κακαλή, Σαμοθράκης, Νικόλαο Γαλατούμο και Λήμνου, Δημήτριο Μαρινάκη καθώς και με τον Μητροπολίτη Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο Γ΄ και τον έπαρχο Άγγελο Βλαττά.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες