Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας

Το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας θα επισκεφθεί στις 08:45 το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους τον διοικητή του τμήματος και τους αστυνομικούς και να καταγράψει τα προβλήματα και τις ελλείψεις, ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Η επίσκεψη εντάσσεται στις σχεδόν καθημερινές επαφές που έχει ο κύριος Θεοδωρικάκος με στελέχη του σώματος και δημάρχους προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε υπηρεσία αλλά κυρίως τα προβλήματα των πολιτών σε σχέση με την ασφάλεια και την εγκληματικότητα.
Το μεσημέρι της Τρίτης ο Τάκης Θεοδωρικάος, συνοδεία του υυφυπουργού προστασίας του Πολίτη κυρίου Λευτέρη Οικονόμου και του αρχηγού του σώματος, αντιστρατήγου Μιχάλη Καραμαλάκη, συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αχαρνών, Σπυρίδωνα Βρεττό και τα μέλη της Επιτροπής Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τα εν εξελίξει επιχειρησιακά σχέδια για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε μια περιοχή που βρίσκεται σε έξαρση. Στον δήμο παρουσιάζονται διαχρονικά προβλήματα παραβατικότητας όπως διακίνησης ναρκωτικών, διαρρήξεων- κλοπών, οπλοκατοχής και διατάραξης της κοινωνικής συνοχής.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε ότι άμεσος στόχος είναι να ενισχυθεί η επιχειρησιακή δυνατότητα της Αστυνομίας και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα υποστελέχωσης των Αστυνομικών Τμημάτων.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίθεση με βιτριόλι: Για αποκαλύψεις στη δίκη και κλήτευση σημαντικών μαρτύρων, μιλούν οι συνήγοροι της Ιωάννας
Παρισινό μενού με συμφωνία στρατιωτικής συνδρομής της Γαλλίας προς την Ελλάδα, και κύριο πιάτο … φρεγάτες
Φθινοπωρινός ο καιρός με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και κατά τόπους βροχές
Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες