Επιστρέφει οριστικά στην Ελλάδα ο Μόσιαλος: Θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική;

Με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα.
«Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο Τρικάλων Dimitris Papastergiou για τα καλά του λόγια. Τα λόγια του Δημήτρη με τιμούν γιατί προέρχονται από ένα άνθρωπο που χωρίς καμία φλυαρία, αλλά με τεράστιο έργo, με κάνει περήφανο για τα μέρη μας.
Τα Τρίκαλα είναι η πόλη που μεγάλωσα, η πόλη με τους καλύτερους φίλους μου, ο τόπος μου, η πόλη που ζει η μητέρα μου. Ανυπομονώ να επισκεφτώ τα Τρίκαλα την επόμενη χρονιά. Θα είναι συχνές οι επισκέψεις πλέον γιατί αποφασίσαμε να επιστρέψουμε οριστικά στην Ελλάδα μετά το τέλος της πανδημίας».
Σε ερώτηση, όμως, διαδικτυακών του φίλων εάν με την επιστροφή του στην Ελλάδα ασχοληθεί ξανά με την ενεργό πολιτική, ο Ηλίας Μόσιαλος απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Μόσιαλος ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.
«Σας ευχαριστώ αλλά δεν έχω πολιτικές βλέψεις και “φιλοδοξίες”. Την χώρα μπορούμε όλοι να τη βοηθήσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Υγεία να έχουμε».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες