Εθελοντική αιμοδοσία της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας

Εθελοντική αιμοδοσία για τα μέλη της την Δευτέρα 6 Απριλίου έχει προγραμματίσει η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΚΕ.ΜΕ.Α .
Όπως επισημαίνει το προεδρείο της ένωσης σε ανακοίνωση που εξέδωσε, προχωρούν σε αυτή την κίνηση «θέλοντας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη σκληρή μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και οι συνάδελφοί μας καθημερινά στο δρόμο για να εφαρμόζουν τα αναγκαία μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, αποφασίσαμε όπως σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Σωτηρία» το οποίο στεγάζει την τράπεζα αίματός μας, η ποσότητα του αίματος που θα συγκεντρωθεί να διατεθεί εξ’ ολοκλήρου για τις ανάγκες του «Σωτηρία», το οποίο αποτελεί ένα από τα εξειδικευμένα Νοσοκομεία για κρούσματα του covid-19».
Όπως επισημαίνουν επίσης, «Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών η οποία λειτουργεί εδώ και δύο δεκαετίες, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά.
Το αίμα που συγκεντρώνεται σε τακτική μηνιαία αιμοδοσία, χρησιμοποιείται, τόσο για τις ανάγκες των μελών μας, όσο και συγγενικών τους προσώπων όταν παραστεί ανάγκη κάλυψης σε αίμα. Συνάδελφοι, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη αυτή την ώρα είναι στοιχεία που απαραίτητα πρέπει να έχουμε για να βγούμε όλοι μαζί από αυτόν τον εφιάλτη.
Επιπρόσθετα, στους εθελοντές αιμοδότες χορηγείται τετραήµερη (4ήμερη) ειδική άδεια αιμοδοσίας κάθε φορά που προσφέρουν αίμα προς χρήση των Τραπεζών αίματος των συνδικαλιστικών Ενώσεων» Τέλος ευχαριστούν από καρδιάς, «τόσο τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ για την συμβολή του στην διοργάνωση της αιμοδοσίας, όσο και την Διοίκηση του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας για την παραχώρηση της αίθουσας».

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες