Ετοιμάζουν ψηφοδέλτια, δημοσκοπήσεις και monitoring στα υπόγεια του Μαξίμου

O στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου όπου βρίσκεται έχει μπει στη διαδικασία να κάνει μια πρώτη επεξεργασία για τα νέα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια των επόμενων εθνικών εκλογών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές, αναφέρουν τα parapolitika.gr.
Άλλωστε και για τις προηγούμενες κάλπες, η διαδικασία αυτή έτρεχε πολύ καιρό, χρόνια για την ακρίβεια πριν από το στήσιμό τους.
Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου και όσον αφορά σε θέματα παρακολούθησης των τάσεων της κοινωνίας, του monitoring όλων των καθημερινών ζητημάτων που απασχολούν την επικαιρότητα και τον αντίκτυπό τους στους πολίτες.
Ο μετρ του είδους των δημοσκοπήσεων, Θοδωρής Λιβάνιος, άρτι αφιχθείς στην Ηρώδου Αττικού έχει πιάσει κανονικά δουλειά. Μαζί με τον περίφημο πλέον Ερικ Παρκ, αλλά και έναν εκ των πλέον έμπειρων δημοσκόπων έχουν επανασυστήσει την προεκλογική ομάδα της οδού Πειραιώς, αλλά αυτή την φορά στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr.
Ούτε αυτό σημαίνει ότι η χώρα πηγαίνει σε εκλογές. Ούτε όμως ότι δεν πάει για εκλογές, εξηγεί αρμόδιος παράγων και υπογραμμίζει ότι «αυτό που λέμε δεν είναι αντικρουόμενο γιατί απλά ο Μητσοτάκης από το φθινόπωρο και μετά θέλει να είναι έτοιμος για όλα». Ούτως ή άλλως οι πλειοψηφίες όπως και τα λάθη που φέρνουν την ήττα δεν χτίζονται από τη μία ημέρα στην άλλη. Άρα προσέχουμε για να έχουμε, προσθέτουν οι ίδιοι.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες