Ευχαριστήριο Ε.ΑΣ.Υ.Α. για την άψογη διοικητική μέριμνα προς τις ενισχυτικές δυνάμεις που μετέβησαν στη Λάρισα

Με ανακοίνωση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, εκφράζει τις ευχαριστίες της για την άψογη διοικητική μέριμνα προς τις ενισχυτικές δυνάμεις που μετέβησαν στη Λάρισα.
Ειδικότερα, οι διμοιρίες της Υ.Α.Τ. έσπευσαν να ενισχύσουν την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, μέσα στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Το ευχαριστήριο μήνυμα των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την άψογη διοικητική μέριμνα την οποία έτυχαν οι διμοιρίες της Υ.Α.Τ. κατά την πρόσφατη μετακίνησή τους, προς ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Όπως οι ίδιοι συνάδελφοι-μέλη της Ε.ΑΣ.Υ.Α. μας μετέφεραν και σε αντίθεση με παρελθόντα έτη όπου οι μετακινήσεις δυνάμεων εκτός Αττικής αποτελούσαν μόνιμο πρόβλημα, δεν παρουσιάστηκε κανένα ζήτημα διαμονής & σίτισης, ενώ ο χρόνος εργασίας τηρήθηκε στο έπακρο.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Α’ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. & Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑ Αθανάσιο, καθώς και τους κ.κ. Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή Θεσσαλίας και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.
Ευχόμαστε η άψογη αυτή οργάνωση και συναδελφική αλληλεγγύη, να αποτελέσει οδηγό σε μελλοντικές μετακινήσεις δυνάμεων εκτός της Αττικής.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες