Ευρυτανία: Κανένα αποτέλεσμα στις έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών για τη 48χρονη

Ούτε σήμερα Τρίτη (27/09) είχαν αποτέλεσμα οι έρευνες της Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και εθελοντικών διασωστικών ομάδων, στην έρευνα για τον εντοπισμό της 48χρονης στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία.

Σύμφωνα με το ertnews, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κακές οπότε δυσκόλεψαν το έργο των διασωστών. Μπόρεσε όμως να δουλέψει το υποβρύχιο drone, το οποίο κατέβηκε στα 80 μέτρα βάθος και έστειλε εικόνες, που αναλύονται από έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Βάσει των αποτελεσμάτων της ανάλυσης θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη η επιχείρηση έρευνας στη λίμνη.

Σημαντική είναι η παρουσία του Ο.Φ.Κ.Α.Θ που είναι μια εθελοντική διασωστική ομάδα ενταγμένη στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών. Η έδρα της ομάδας είναι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Περαίας του Δήμου Θερμαϊκού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας αναπτύξει ένα ικανό δίκτυο με 17 βάσεις ετοιμότητας, σε Κιλκίς, Χαλκιδική (3), Φθιώτιδα, Αττική, Ύδρα, Δράμα, Έβρο, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Σπάρτη, Κρήτη (Ηράκλειο), Ναύπλιο, Σέρρες και Ιωάννινα. Έχει βραβευτεί τον Σεπτέμβριο του 2016 στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο ”Giuseppe Sciacca” από την Ιταλία για την εθελοντική του δράση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες