Φιλιππίδης: «Τόσο καιρό με προκαλούν για να δουν αντιδράσεις» – Τι είπε ο κατηγορούμενος στη δίκη του

Την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμούς, προκάλεσαν τα όσα ειπώθηκαν σήμερα, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη του.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος ηθοποιός, έπειτα από ένταση που προκλήθηκε στην ακροαματική διαδικασία, μίλησε για πρώτη φορά και είπε: «Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση»

Νωρίτερα, η ηθοποιός Λένα Δροσακη, που καταθέτει στη δίκη του ηθοποιού, αναφέροντας ότι είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από εκείνον, ερωτήθηκε για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Π. Φιλιππίδη. Απαντώντας η μάρτυρας μίλησε για μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζεται κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Δροσάκη: Συγγνώμη δεν ήξερα…

Στο σημείο αυτό ακούστηκε ο Πέτρος Φιλιππιδης ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και φώναζε «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;». Η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, τον κάλεσε να ηρεμήσει και να καθίσει ξανά στη θέση του. Στη συνέχεια ζήτησε ο κατηγορούμενος ζήτησε να κάνει μια δήλωση στο δικαστήριο, στην οποία και ανέφερε ότι τον προκαλούν για να δουν τις αντιδράσεις του.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες