Forum

Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Μεταθέσεις 2026 - Συχνές ερωτήσεις

1 Δημοσιεύσεις
1 Χρήστες
0 Reactions
123 Θεάσεις
Admin
Topic starter
(@kkoronaios)
Μέλος

* Θα γίνει η έκδοση όλων των Μεταθέσεων για τους αξιωματικούς τελικά την 8 Ιουνίου;

Απάντηση:

Ναι θα εκδοθούν όλες και με μόρια, καθώς και με υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια σε άλλους Νόμους, ενώ το Επαναληπτικό Συμβούλιο θα γίνει μέσα Ιουλίου περίπου.

* Δεν υπολογίστηκαν σωστά τα δικά μου μόρια, ξέρετε τι πρέπει να κάνω σε αυτήν την περίπτωση;

Απάντηση:

Θα πρέπει να υποβληθεί ιεραρχικά και εγγράφως σχετική προσφυγή - ένσταση- αίτηση θεραπείας ιεραρχική προσφυγή, προς το Αρχηγείο/Διεύθυνση Ένστολου Προσωπικού, στην οποία να αναφέρονται όλοι οι βάσιμοι λόγοι αναλυτικά και με λεπτομέρειες, ώστε η ηγεσία να διορθώσει τα μόρια και να σας εκδώσει τη μετάθεσή σας σε περίπτωση σφάλματος.

* Θα βγουν και οι μεταθέσεις για τους Αστυνομικούς Υπηρεσίας γραφείου για άλλον Νομό που κάναμε αίτηση τον Φεβρουάριο σίγουρα;

Απάντηση:

Ναι και το Κατώτερο και το Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων θα εκδώσει τον Ιούνιο 2026, τώρα δηλαδή, στις Τακτικές Μεταθέσεις και τις μεταθέσεις για τους Αστυνομικούς κατάστασης υπηρεσίας γραφείου.

* Μπορώ να κάνω τώρα αμέσως αμοιβαία μετάθεση που έχω τον Πίνακα Μορίων.

Απάντηση:

Εφόσον εκδόθηκε ο Πίνακας Τακτικών Μεταθέσεων με τα μόρια, μπορείτε να υποβάλλετε αιτήσεις κανονικά για την αμοιβαία μετάθεση, όπως ορίζεται στο άρθρο 17 του Κώδικα Μεταθέσεων Αστυνομικού Προσωπικού στο Π.Δ. 100/2003.

* Το συμβούλιο Αξιωματικών θα βγάλει μεταθέσεις και με μόρια, είμαι Υπαστυνόμος Α' από Σχολή Αξιωματικών και αιτήθηκα να πάω σε άλλον Νομό! Ξέρετε αν θα μου βγει κατευθείαν μετάθεση και σε συγκεκριμένη Υπηρεσία;

Απάντηση:

Ναι το Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων θα εκδώσει και τις μεταθέσεις με μόρια για Αξιωματικούς, από Υπαστυνόμου Β' βαθμό έως και Αστυνομικού Υποδιευθυντή, ανά Νομό και θα κοινοποιήσει τον Πίνακα Μορίων Αξιωματικών έτους 2026.

Μοιράσου: