Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την δράση της ΕΜΑΚ στο φλεγόμενο Euroferry Olympia

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από την επιχείρηση της ΕΜΑΚ, στο φλεγόμενο Euroferry Olympia για τον εντοπισμό των 10 αγνοούμενων επιβατών, παρουσιάζει το L&O.
Οι διασώστες με ειδικές στολές επιχειρούν κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς η θερμοκρασία στην περίμετρο της πυρκαγιάς φτάνει τους 400 βαθμούς και στο πυρήνα της στα σωθικά του καραβιού φτάνει και τους 900 βαθμούς Κελσίου.
Με θερμικές κάμερες μετρούν το θερμικό φορτίο και το μονοξείδιο που έχει φτάσει σε ποσοστό 75% στα γκαράζ του πλοίου, και στη συνέχεια επιχειρούν κατά ομάδες. Οι φιάλες οξυγόνου που διαθέτουν οι διασώστες είναι διάρκειας 30 λεπτών.
Δηλαδή πρέπει να υπολογίσουν και το κάθε δευτερόλεπτο για να μπορέσουν να επιστρέψουν με ασφάλεια στο κατάστρωμα πριν τους τέλειώσει το οξυγόνο. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο δεύτερο γκαράζ που εκτιμούν ότι έχουν εγκλωβιστεί οι δέκα αγνοούμενοι οδηγοί.
Δεμένοι ο ένας με τον άλλον, κουβαλώντας φορείο, και με αναδιπλούμενη σκάλα ανεβαίνουν στις καμπίνες των καμμένων φορτηγών και ελέγχουν για εγκλωβισμένους οδηγούς.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες