12.3 C
Athens
10.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026
More

    Σοβαρό επεισόδιο στις φυλακές Αλικαρνασσού: Κρατούμενος γρονθοκόπησε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

    Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στις φυλακές Αλικαρνασσού με ένα κρατούμενο, ο οποίος επιτέθηκε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

    Το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/1), όταν κατά το κλείσιμο της φυλακής, ένας κρατούμενος αραβικής καταγωγής, επιτέθηκε σε έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

    Σύμφωνα με το patris.gr, ο κρατούμενος τον γρονθοκόπησε χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι.

    Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Την ώρα όμως που τον οδηγούσαν στο κρατητήριο, εκείνος επιχείρησε εκ νέου να του επιτεθεί.

    Ο δράστης τελικά ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο πειθαρχείο ενώ ο σωφρονιστικός υπάλληλος διεκομίσθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης έλαβε αναρρωτική άδεια.

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα περίπου χρόνο, κρατούμενος των φυλακών της Αλικαρνασσού μαχαίρωσε σωφρονιστικό υπάλληλο.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ