Συγκινητικό μήνυμα για την Αστυνομία: «Σήμερα γνώρισα τους πραγματικούς Έλληνες ήρωες, τα μέλη του Τ.Α.Ε. Χανίων»

Αστυνομικοί

Ένας τουρίστας έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στην επίσημη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ειδικότερα, η γυναίκα του τουρίστας, βρήκε ένα τραυματισμένο αδέσποτο σκυλί και το πήγαινε σε εφημερεύον κτηνίατρο μαζί με την κόρη τους. Οι χάρτες της Google την έστειλαν σε έναν δρόμο που μόνο τρακτέρ μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Κατευθυνόμενοι προς τον κτηνίατρο η γυναίκα εγκλωβίστηκε στην μέση του πουθενά και χωρίστηκε με την κόρη της ώστε να βρουν βοήθεια.

Οι αστυνομικοί των Χανιών χωρίς να χάσουν καιρό, έτρεξαν να εντοπίσουν και να βοηθήσουν την γυναίκα, και η ιστορία έληξε με αίσιο τέλος, με την οικογένεια να βρίσκεται ξανά ασφαλής.

Ολόκληρο το ευχαριστήριο μήνυμα

Το Ευχαριστήριο μήνυμα που ακολουθεί αναρτήθηκε εχτές στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο fb

«’ Ξεχάστε τον Αχιλλέα, σήμερα γνώρισα τους πραγματικούς Έλληνες ήρωες στα Χανιά, τα μέλη του Τ.Α.Ε. Χανίων.

Η Ελληνική Αστυνομία δέχεται μερικές φορές κριτική. Αυτοί οι τύποι ήταν απόλυτοι ήρωες σήμερα είναι άξιοι αναφοράς.

Συνοπτικά, ανεβαίνοντας το φαράγγι της Σαμαριάς χθες βρέθηκα στον Ομολό να περιμένω τη γυναίκα μου που είχε βρει ένα τραυματισμένο αδέσποτο σκυλί και το πήγαινε σε εφημερεύον κτηνίατρο. Οι χάρτες της Google την έστειλαν σε έναν δρόμο που μόνο τρακτέρ μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

Το κινητό τηλέφωνο δεν είχε σήμα, η κόρη μου και η γυναίκα μου είχαν εγκλωβιστεί στη μέση του πουθενά. Χωρίστηκαν προκειμένου

η γυναίκα μου να βρει βοήθεια.

Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί έψαχναν για ώρες να βρουν την οικογένειά μου στις κοιλάδες της Κρήτης. Στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου.

Επιπλέον ευχαριστίες στον Γιάννη, τον οδηγό του τρακτέρ, που έπρεπε να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητό μου σε μια διαδρομή μήκους ενός χιλιομέτρου.

Ευχαριστώ την αστυνομία Χανίων και τους άνδρες του Τ.Α.Ε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από εμένα στους αστυνομικούς Γιάννη Κ. και Νίκο Α.»

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες