Γενική Συνέλευση – Προκήρυξη εκλογών – Υποψηφιότητες ΕΑΣΥΑ

Την Τετάρτη (18/05) η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) πραγματοποίησε την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Εκατοντάδες αστυνομικοί συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, την Τακτική της Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Η διαδικασία, ο τρόπος διεξαγωγής και οι εκατοντάδες συνάδελφοι που συμμετείχαν σε μια πρωτοφανή σε όγκο Γενική Συνέλευση, απέδειξαν ότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι πρεσβεύει η Ένωσή μας και το διαφυλάττουν ως «κόρη οφθαλμού». Η δύσκολη εποχή που διανύουμε απαιτεί σύνεση, συναίνεση και συμμετοχή, τα οποία είναι βασικά συστατικά για τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και ορίστηκε η πραγματοποίηση των εκλογών την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4, την Κυριακή 5, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, στους παρακάτω χώρους από και από ώρες 09:00 έως 17:00:

  • Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Αττικής (Λ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα).
  • Αμφιθέατρο της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Χίου 8, Καισαριανή).
  • Αμφιθέατρο Υποδ/νσης Αποκατάστασης Τάξης (Στρατ. Β Γεωργίου Β΄, Γουδί).
  • Αμφιθέατρο Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής (Π. Ράλλη 24, Αθήνα)
  • Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Λ. Αθηνών & Αντιγόνης 2-6, Αθήνα)
  • Λ. Μεσογείων 96 – Πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., αίθουσα Γρηγοράκος Κυριακούλης (ΜΟΝΟ για την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, ώρες 09.00 – 17.00).

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όσοι επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα είτε ως μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, είτε ως Αντιπρόσωποι στο Δευτεροβάθμιο όργανο (Π.ΟΑΣ.Υ.), είτε ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής ή ως μέλη των Συμβουλίων Μεταθέσεων, μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία της Ένωσής μας έως την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και ώρα 17:00, για την υποβολή της υποψηφιότητας σας. Η έγκριση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. την Κυριακή 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:00.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ηλεκτρονικά (σχετ. υπ’ αριθ. 701/5γ από 12/05/2022 έγγραφό μας), δύνανται να το πράξουν έως την Πέμπτη 26/05/2022, με ταυτόχρονη εξαίρεσή τους από την δια ζώσης ψηφοφορία, ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες