Γιατί ο Χαρδαλιάς φόρεσε διπλή μάσκα στη Θεσσαλονίκη

Όσοι είδαν τον Νίκο Χαρδαλιά έξω από τη Μητρόπολη στη Θεσσαλονίκη να φορά διπλά μάσκα (μια μαύρη και μια άσπρη) τρόμαξαν. Γιατί δύο μάσκες; Τι περισσότερο προστατεύει μια δεύτερη μάσκα; Δεν έχει εμβολιασθεί; Δεν έχει αποκτήσει αντισώματα; Τι φοβάται; Μήπως κρύβει τίποτα; Αυτά ήταν τα ερωτήματα που συνόδευαν την εικόνα του υφυπουργού, στα οποία ήταν αποδέκτης και ο ίδιος.
Ο «Βηματοδότης» τον ρώτησε λοιπόν τι ακριβώς συμβαίνει. «Πήγα σε περιοχή όπου διαπιστώθηκε από ιερωμένο κρούσμα μεταλλαγμένου ιού (νοτιοαφρικανικού). Έπρεπε, αν και είχα εμβολιαστεί, να πάρω τα μέτρα για ένα μεταλλαγμένο ιό», είπε με την προτροπή πως όλοι θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα.
Πέντε σεισμοί σε μια μέρα
Πάντως η χθεσινή μέρα ήταν από τις πλέον δύσκολες του Nick Hard. Είχε να τρέξει το θέμα των μεταλλαγμένων ιών (και βρετανικού και νοτιοαφρικανικού), την πορεία των εμβολιασμών, τις πλημμύρες στην Αλεξανδρούπολη, με τον θάνατο ενός ήρωα Αρχιπυροσβέστη που θυσίασε τη ζωή για να σώσει κόσμο. Στη χθεσινή «βάρδια» του Νίκου Χαρδαλιά σημειώθηκαν ακόμα και… σεισμοί.
Όπως είπε στον «Βηματοδότη» σημειώθηκαν πέντε σεισμοί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από την Χίο έως τη Λέσβο. Από 4,5 έως και 5,1 ρίχτερ και εν συνεχεία, στο τέλος της ημέρας είχε να δώσει και μια τηλεοπτική συνέντευξη.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες