Γιώργος Πηλίδης: Αποκλείστηκε για δύο έτη από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης – «Τιμωρήθηκε γιατί τόλμησε να πει την αλήθεια, χωρίς να επεκταθεί στα σεξουαλικά σκάνδαλα» λέει η δικηγόρος του

Διετής αποκλεισμός επεβλήθη από την Ομοσπονδία Πάλης στον αθλητή ελεύθερης πάλης, Γιώργο Πηλίδη. Η απόφαση της Ομοσπονδίας ήρθε μετά την εμπλοκή του σε επεισόδια κατά τη διάρκεια αγώνα.

Η δικηγόρος του Γιώργου Πηλίδη, Ειρήνη Μαρούπα, μίλησε για την υπόθεση στο «Χαμογέλα και Πάλι» κι έκανε λόγο για σεξουαλικά σκάνδαλα που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

«Καταρχάς πρέπει να ακούσετε την αλήθεια. Ο λόγος τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν γιατί το παιδί τόλμησε να βγει να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης, και χωρίς να έχει επεκταθεί ακόμη στα σεξουαλικά σκάνδαλα. Μετά τις αποκαλύψεις του Γιωρίκα όταν βγήκε από το survivor, δέχθηκε στην προ- ολυμπιακή του προετοιμασία, εκφοβισμό και απειλές από τον κ. Θάνο, κι την σωτήρια παρέμβαση του κ. Καπράλου, ξεκίνησε ένα τσουνάμι αποκαλύψεων σχετικά με σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της πάλης», είπε αρχικά.

«Μετά από αποκαλύψεις για τέτοια σκάνδαλα, ξεκίνησε μία έρευνα η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ενώ ως δικηγόρος του κοριτσιού και του αγοριού που κατήγγειλαν την μαστροπεία, ενδιαφέρομαι και ζητάω από την ολυμπιακή επιτροπή να μου πει τι γίνεται με τις καταθέσεις γι΄ αυτή την υπόθεση, ακόμα περιμένω απάντηση», συνέχισε η κ. Μαρούπα.

«Παραπέμφθηκαν 80 αθλητές για να δικαστούν και πάνω από 60 ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν. Ο κ. Λεωνάκης τον οποίο πρώτη φορά είδαν οι αθλητές στο Κιλκίς και τους ήταν άγνωστος, δεν διοικεί αυτός την Ομοσπονδία. Και ο ίδιος μαζί με τον κ. Μπατσακίδη είπε, παραδέχθηκε ότι την Ομοσπονδία την διοικεί ο κ. Θάνος, τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Είναι ντροπή να καταστρέφουν τον Γιώργο Πηλίδη για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές τους»,

«Υπήρχε μέλος του Δ.Σ με τη σύζυγό του που απειλούσε τον Γιωρίκα, ότι θα τον καταστρέψουν και ότι θα τον αφήσουν εκτός πάλης από το πρωί εκείνης της ημέρας στο Κιλκίς και η γυναίκα του τον χαστούκισε. Έτσι έφτασε στο σημείο ο Πηλίδης να πει τις δύο βρισιές που έδειξε το βίντεο», τόνισε η κ. Μαρούπα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες