Γορτυνία: Κυνηγούσαν παράνομα λαγούς νύχτα στη Βαχλιά

Έπειτα από καταγγελίες για νυχτερινό παράνομο κυνήγι λαγών στην ευρύτερη περιοχή της Βάχλιας Αρκαδίας του Δήμου Γορτυνίας, μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων του νομού Αρκαδίας, αποτελούμενο από τους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρίπολης, Τροπαίων και Δημητσάνας, έθεσε την εν λόγω περιοχή υπό παρακολούθηση για κάποια βράδια.

Σύμφωνα με όσα γράφει το arcadiaportal.gr, το βράδυ λοιπόν της 13ης Αυγούστου και περί ώρα 22.00 είδαν ένα όχημα το οποίο εκινείτο ύποπτα. Αφού το παρακολούθησαν για αρκετή ώρα διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του σταματούσε ανά διαστήματα και ο συνοδηγός φώτιζε με φορητό προβολέα τους παρακείμενους αγρούς, με προφανή σκοπό την εξεύρεση θηραμάτων. Κατάφεραν να το σταματήσουν και διαπίστωσαν ότι ο συνοδηγός του οχήματος κρατούσε έξω από το παράθυρο του οχήματος κυνηγετική καραμπίνα με προσαρμοσμένο πάνω της φορητό προβολέα, γεμάτη, έτοιμη προς χρήση και παραποιημένη.

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου, κατάσχεση αυτοκινήτου, καραμπίνας κ.τ.λ.) και υπεβλήθη η σχετική δικογραφία στο Δασαρχείο Βυτίνας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες