Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς – «Θόλωσα, συγγνώμη» (βίντεο)

Το πρωί της Δευτέρας (1/8) ο 60χρονος συζυγοκτόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη που σοκάρει.

Όπως μεταδίδει ο Alpha, ήξερε πως θα χωρίσουν και σήμερα, βλέποντάς τη να μαζεύει τα τελευταία της πράγματα, πίστεψε ότι ήταν η τελευταία φορά που έβλεπε τη σύζυγό του και επειδή την υπεραγαπούσε, άρχισε να τη ρωτάει γατί φεύγει και να την εκλιπαρεί να μην το κάνει.

Αποκάλυψε ότι η 56χρονη ήταν αποφασισμένη να φύγει από το σπίτι και ανεξάρτητα από τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, γειτόνων και ατόμων που ήξεραν την οικογένεια, μέσα στο σπίτι γινόντουσαν διάφορα σκηνικά τον τελευταίο καιρό λόγω της ζηλοτυπίας του 60χρονου προς τη σύζυγό του.

Ο συζυγοκτόνος κατηγόρησε σήμερα, την 56χρονη η οποία επισκέφθηκε για τελευταία φορά το σπίτι ώστε να πάρει τα πράγματά της, ότι δεν έμεναν στο ίδιο δωμάτιο- ακόμα και όταν εκείνη ήταν στο σπίτι- καθώς δεν ήθελε να είναι στο ίδιο κρεβάτι ενώ δεν ήθελε και να τού απευθύνει τον λόγο ιδιαίτερα.

Στις δηλώσεις του στους αστυνομικούς μάλιστα, θέλησε να δείξει πως δεν το είχε προσχεδιάσει ενώ είπε ακόμη, ότι την ικέτευσε να μην φύγει και πως σε άτομα του περιβάλλοντός τους τον κατηγορούσε μιλώντας με υποτιμητικό τρόπο για εκείνον. «Δεν ήθελα να κάνω τέτοιο πράγμα, θόλωσα, έχασα τη λογική μου σε μία στιγμή, ζητώ συγγνώμη», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται πως η 56χρονη είχε εγκαταλείψει το σπίτι και ο γάμος του παιδιού τους είναι αυτό που έκανε το ζευγάρι να δείχνει ακόμη ανδρόγυνο ώστε να μην προκληθεί κάποιο πρόβλημα στο παιδί τους.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες