Η απάντηση Μπακογιάννη στον Ρουβίκωνα: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει»

«Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook o δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας στον Ρουβίκωνα που συγκεντρώθηκαν μέλη του έξω από το καφέ που μιλούσε.
«Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κάθε μέρα επισκέπτεται και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Απόψε βρέθηκε στα Κάτω Πατήσια, και ενώ συνομιλούσε, σε καφέ της περιοχής, με δημότες για τα ζητήματα της γειτονιάς, μια ομάδα μελών του Ρουβίκωνα εμφανίστηκε κρατώντας πανό, πετώντας τρικάκια και φωνάζοντας συνθήματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων.
«Ο Δήμαρχος ανεπηρέαστος και με απόλυτη ψυχραιμία συνέχισε να ακούει και να απαντά στα ερωτήματα των παρευρισκομένων. Εξακολούθησε να κάνει τη δουλειά του όπως συνηθίζει να λέει. Η επέμβαση της αστυνομίας οδήγησε σε προσαγωγές.
Ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε να μην υπάρξει δίωξη τους, αλλά έκανε μια σκληρή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.
Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη
«Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους», αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες