Η Super League συμφώνησε! Ομόφωνη απόφαση κατά της βίας και τον ορισμό των αγώνων

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/02) η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League με τους εκπροσώπους των ομάδων να τα λέμε με τηλεδιάσκεψη.
Τα δύο σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η καταπολέμηση της βίας και ο ορισμός των εξ αναβολής αγώνων.
Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, για την καταπολέμηση της βίας .
Για την πάταξη της βίας αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας η οποία θα αποτελείται από τον πρόεδρο και την αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.
Στόχος της είναι να καταθέσει στην πολιτεία συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να υπάρξει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα που μαστίζει τον ελληνικό αθλητισμό.
Σε ό,τι αφορά τους αγώνες που έχουν αναβληθεί τονίστηκε ότι στόχος είναι να οριστούν όλα τα ματς πριν τα playoffs, εφόσον δεν υπάρξουν νέες αναβολές λόγω κρουσμάτων.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει:
“Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, για την καταπολέμηση της βίας .
Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τον πρόεδρο και την αναπλ. πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.
Εγκρίθηκε ο ορισμός των αναβληθέντων αγώνων, λόγω κρουσμάτων COVID19, καθώς και η διαδικασία που θα ακολουθείται σε σχέση με αγώνες που τυχόν θα αναβληθούν μελλοντικά λόγω της πανδημίας.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι κλειδάριθμοι της κλήρωσης για τα Playoffs και Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι εισηγήσεις της Super League προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, σχετικά με την επικαιροποίηση υγειονομικού – αγωνιστικού πρωτοκόλλου Super League 1 της ΓΓΑ.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή επαναληπτικών ελέγχων θετικών κρουσμάτων Covid19 από πιστοποιημένο εργαστήριο που θα επιλέξει η Super League, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες θα έχουν καταγραφεί θετικά κρούσματα που καταρχήν οδηγούν σε αναβολή κάποιου αγώνα”.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες