Ίλιον: Δύο φράσεις «κλειδιά» στο μικροσκόπιο των Aρχών – Στη γιαγιά ενός από την παρέα των «8» ανήκει το «σπίτι της φρίκης»

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού 15χρονου μαθητή στον Ίλιον.

Σύμφωνα με τα όσα μετάδωσε τη ΕΡΤ, στα δύο βίντεο που ερευνώνται από τις αρχές υπάρχουν δύο φράσεις «κλειδιά» για την υπόθεση.

Πρόκειται για: «Κάτω Π…» και «Δυτική Α…».

«Υπάρχουν, στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε και να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός» είπε ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων.

Οι φράσεις αυτές παραπέμπουν σε συμπλοκή με οργανωμένους οπαδούς αλλά και σε συμπλοκές μεταξύ μαθητών δύο σχολείων.

Η μία φράση φέρεται παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν.

Η δεύτερη φράση φέρεται να είναι αναφορά σε οργανωμένους οπαδούς ομάδας, οι οποίοι είχαν προβεί σε  παρόμοιες πράξεις με αυτές που καταγγέλλει ο 15χρονος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο όγδοος κατηγορούμενος φέρεται να έχει διαφύγει εκτός χώρας. Ο 15χρονος φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του πως ο 8ος ανήλικος ήταν αυτός που διακινούσε τα βίντεο στα κινητά.

Οι ανήλικοι σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, ήθελαν να τραβήξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο με τις φρικιαστικές πράξεις που έκαναν σε ένα 15χρονο παιδί.

Ο 15χρονος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο ανήλικος γνωριζόταν με την συμμορία ενώ με κάποιους εξ αυτών ήταν συμμαθητές στο σχολείο, και με κάποιους από τους ανήλικους ήταν και συμμαθητές στο φροντιστήριο.

Το σχολείο βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι που εκτυλίσσονταν οι σκηνές φρίκης σε βάρος του 15χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος δεν φέρεται να συμμετείχε σε αντίστοιχες πράξεις σε άλλο άτομο, ενώ έπεφτε συστηματικά θύμα bullying.

Επιπλέον, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι των παιδιών της συμμορίας, βρήκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικά και ζυγαριές ακριβείας και 8 κινητά.

Επίσης, όπως μεταδίδει το Mega, το σπίτι που γίνονταν οι πράξεις ήταν της γιαγιάς ενός από την παρέα των 8 της συμμορίας. Ο 15χρονος έχει δώσει μία 20σέλιδη κατάθεση σχετικά με τα όσα περνούσε στα χέρια της συμμορίας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες