Ιλίσια: Άνανδροι ληστές, άρπαξαν κοσμήματα αξίας από άτομο ΑΜΕΑ και ηλικιωμένο – Με πρόφαση ότι είναι από τη ΔΕΗ

Νέα απάτη με τη μέθοδο υπαλλήλων της ΔΕΗ, σε πολυκατοικία στα Ιλίσια, όπου δύο άνδρες λήστεψαν ένα διαμέρισμα στο οποίο έμεναν άτομο με αναπηρία και ένας ηλικιωμένος.

Η ληστεία έγινε μέρα μεσημέρι και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε να μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη την ώρα δύο άνδρες τον ακολούθησαν και μπήκαν μαζί του με την πρόφαση πως είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και υπήρχε διαρροή μέσα στην πολυκατοικία.

Ο ένοικος ανέβηκε με τις σκάλες στον 1ο όροφο, όπου είναι το σπίτι του και οι δύο ληστές πήγαν στο 2ο όροφο με το ασανσέρ. Αμέσως κατέβηκαν στον πρώτο και είδαν το σπίτι στο οποίο μπήκε ο κύριος, τον οποίο έσπρωξαν και μπήκαν με το έτσι θέλω μέσα στο σπίτι του!

Του είπαν ξανά πως είναι από τη ΔΕΗ και άρχισαν να βγάζουν το ψυγείο από την πρίζα.

Μπήκαν μέσα στα δωμάτια του σπιτιού και έψαχναν, αντικρίζοντας σε ένα απ’ αυτά και μία κοπέλα, άτομο με αναπηρία, η οποία τους φώναξε τι ψάχνουν και πως η ΔΕΗ πάντα τους ενημερώνει για οποιαδήποτε επίσκεψη!

Εκείνη τη στιγμή ο ένας άνδρας άρχισε να ψάχνει στα ντουλάπια, λέγοντας ότι κοιτάει για πρίζα (!) και όταν άρχισαν οι ένοικοι να βάζουν τις φωνές έφυγαν φωνάζοντας «πείτε μας που έχετε τα λεφτά σας, θα ανατιναχτεί το ψυγείο πρέπει να τα πάρετε μαζί σας…».

Οι ένοικοι φώναξαν την Αστυνομία, αλλά οι δύο ληστές είχαν φύγει και κατάφεραν να πάρουν ό,τι κοσμήματα αξίας βρήκαν μέσα στο σπίτι!

Εκρηκτικό μηχανισμό δύο ημέρες πριν!

Μάλιστα στην ίδια πολυκατοικία πριν λίγες ημέρες κλήθηκε η Αστυνομία από τους ένοικους της πολυκατοικίας στα Ιλίσια, καθώς βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός!

Κλιμάκιο της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο όπου και απενεργοποίησε τον μηχανισμό και στη συνέχεια έγιναν οι απαραίτητες έρευνες.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες