Ινδία: 10χρονος έπεσε σε πηγάδι 24 μέτρων, ενώ έπαιζε στο σπίτι του- Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες

Ένα 10χρονο αγόρι προσπαθούν να σώσουν διασώστες από την Ινδία, το οποίο έχει εγκλωβιστεί εδώ και τέσσερις ημέρες σε ένα πηγάδι.

Ο 10χρονοςΡαούλ Σάχου, έπεσε την Παρασκευή σε αυτό πολύ στενό πηγάδι βάθους 24 μέτρων την ώρα που έπαιζε στην πίσω αυλή του σπιτιού του στην πολιτεία Τσατίσγκαρ.

Στρατιώτες και μέλη της ινδικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών, με τη βοήθεια σκαπτικών μηχανημάτων και γερανών, προσπαθούν να ανοίξουν τούνελ δίπλα στο πηγάδι.

Το παιδί «αντιδρά καλά», ενώ οι διασώστες παρακολουθούν την κατάστασή του και τις κινήσεις του μέσω μιας κάμερας, δήλωσε ο Βιτζάι Αγκραουάλ επικεφαλής της αστυνομίας της Τζανγκίρ.

«Καθώς το αγόρι δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να ακούσει, αντιμετωπίζουμε μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση», πρόσθεσε.

Ο Ραούλ λαμβάνει οξυγόνο μέσω ενός σωλήνα

Ο Ραούλ λαμβάνει οξυγόνο μέσω ενός σωλήνα, αλλά εκπρόσωπος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι η διάνοιξη του τούνελ καθυστερεί λόγω της ύπαρξης πολύ σκληρών πετρωμάτων.

Ο πρωθυπουργός του Τσατίσγκαρ, ο Μπουπές Μπάγκελ, δήλωσε ότι πιστεύει πως το αγόρι θα σωθεί, επισημαίνοντας στο Twitter ότι έχει φάει μία μπανάνα την οποία κατάφεραν να τους δώσουν οι διασώστες.

Τα δυστυχήματα με παιδιά στα πηγάδια στα χωριά της Ινδίας είναι συχνό φαινόμενο.

Το 2019 στην πολιτεία Πουντζάμπ, στο βόρειο τμήμα της χώρας, ένα 2χρονο αγόρι σκοτώθηκε αφού έπεσε σε ένα πηγάδι, έπειτα από τέσσερις ημέρες άκαρπων προσπαθειών να διασωθεί.

Την ίδια χρονιά ένα αγόρι 1,5 έτους διασώθηκε στη γειτονική πολιτεία Χαριάνα, αφού παρέμεινε εγκλωβισμένο σε ένα πηγάδι επί δύο ημέρες.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες