16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ιωάννινα: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 47χρονος – Τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας

    Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 47χρονος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

    Ο άνδρας, ο οποίος ασχολείται ως συμβασιούχος συνοδός απορριμματοφόρου, τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από το όχημα την ώρα της υπηρεσίας του.

    Ο 47χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διασωληνώθηκε.

    Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.

    Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας επιβεβαιώνει το περιστατικό, τονίζοντας ότι πρόκειται για εργατικό ατύχημα που συνέβη «κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες» και εύχεται «περαστικά και γρήγορη ανάρρωση» στον τραυματία.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ