Ηράκλειο: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια… για μία θέση πάρκινγκ

Με το αριστερό ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για δύο γείτονες στο Ηράκλειο Κρήτης, αφού επί δέκα λεπτά και πλέον καβγάδιζαν όταν ο ένας πρόλαβε και πάρκαρε το αυτοκίνητο του μπροστά στην «καβάτζα» του άλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 9:00 το πρωί, στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν δύο γείτονες μάλλον ξύπνησαν «στραβά» και εκτόνωσαν το θυμό τους ο ένας στον άλλο.

Ειδικότερα, μία γυναίκα με έναν άντρα (ηλικίας περίπου 50 ετών και οι δύο) αντάλασσαν ύβρεις και απειλές για περισσότερο από δέκα λεπτά νωρίς το πρωί σε πυκνοκατοικημένη συνοικία στο κέντρο του Ηρακλείου.

Καθένας από την αυλή του κατηγορούσε τον άλλο για τη θέση πάρκινγκ και το αυτοκίνητο που πρόλαβε ο ένας να βάλει στη θέση του άλλου. Πρόκειται για ένα στενό σοκάκι το οποίο οδηγεί στο δρόμο της Καλοκαιρινού και σε κάποιο σημείο στενεύει επικίνδυνα ο δρόμος. Επειδή λοιπόν στο στενότερο σημείο του δρόμου δε χωράει να περάσει αυτοκίνητο οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκουν ευκαιρία και παρκάρουν λίγο παραπάνω τα οχήματα τους… όποιος προλάβει τη θέση δηλαδή!

Αυτό το γεγονός δεν έγινε ανεκτό από τον γείτονα ο οποίος αγανάκτησε και πρώι πρώι, στην αρχή της εβδομάδας, ξέσπασε σε τρικούβερτο καυγά. Η κατάσταση εκτονώθηκε ήρεμα όταν ο άνδρας αναχώρησε για τη δουλειά του.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες