Ηράκλειο: Σορός εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα το απόγευμα της Πέμπτης (3/9) στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά τον εντοπισμό σορού να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών.

Στο σημείο μεταβαίνουν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες ενέργειες για την περισυλλογή της σορού και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί η αναγνώριση της σορού, ενώ δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού.

Ο εντοπισμός της σορού προκαλεί ανησυχία, καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός 71χρονου σέρφερ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί.

Σε αυτή τη φάση, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση που να συνδέει τη σορό που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών με την υπόθεση εξαφάνισης του 71χρονου.

Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε σύνδεση μεταξύ των δύο υποθέσεων παραμένει πρόωρη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναγνώρισης και να προκύψουν επίσημα στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ