Καίρια πλήγματα στο λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Εορδαία

Σημαντικές επιτυχίες απέναντι στο δίκτυο λαθρεμπορίας τσιγάρων κατέγραψαν οι αστυνομικές αρχές στην Εορδαία μέσα από την κατάσχεση 9000 πακέτων τσιγάρων και 75 κιλών καπνού.
Στην ανακοίνωση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης συγχαίρει τους συναδέλφους της και σημειώνει:
Ανακοίνωση τής Ένωσης Κοζάνης: Αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας στο πλαίσιο στοχευόμενων δράσεων για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας και κατόπιν πολυήμερης αξιοποίησης πληροφοριών ,επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και Υπηρεσιακό ζήλο ,καταφέρνοντας τρία(3)σημαντικά χτυπήματα μέσα σε ένα μήνα .
Συνολικά κατασχεθήκαν περίπου 9.000 πακέτα τσιγάρων και 75 κιλά καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από τον Νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας του Υπουργείου Οικονομικών και κατ’ επέκταση δεν έχουν καταβληθεί γι’ αυτά οι οφειλόμενοι δασμοί και φόροι.
Με αφορμή την αξιοσημείωτη ,σημαντική αυτή επιτυχία του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους Συναδέλφους μας που συνέβαλαν στις εξιχνιάσεις αυτών των υποθέσεων.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- -Ο-
Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ»

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες