Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία

Σχολείο

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε αρκετές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Σύμη
Στη Σύμη θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Ρόδος
Κλειστά θα είναι σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο νησί της Ρόδου σύμφωνα με απόφαση που εξέδωσε ο δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης.

Η απόφαση εκδόθηκε επειδή -σύμφωνα με τις προβλέψεις- αναμένεται ότι θα επικρατήσουν ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι.

Ζάκυνθος
Κλειστά σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Ζακύνθου, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία στο νησί.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο εκτός από τα σχολεία, θα παραμείνουν κλειστοί και οι Παιδικοί Σταθμοί για προληπτικούς λόγους.

Κάρπαθος
Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας, σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου όλων των Σχολείων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καρπάθου, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επικρατήσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών αλλά και η αποφυγή ατυχημάτων, εξέδωσε ο Δήμος Καρπάθου.

Κως
Ο Δήμαρχος στην Κω με σχετική ανακοίνωση αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου λόγω των καιρικών φαινομένων. Η απόφαση αφορά και τις μονάδες Προσχολικής Αγωγής.

Νίσυρος
Ο Δήμος της Νισύρου αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, για την προληπτική προστασία της δημόσιας ασφάλειας. Η αναστολή αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής.

Σάμος
Ο Δήμαρχος Σάμου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ιδιωτικών και δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ανατολικής Σάμου, για σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ως μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία και η ασφάλεια των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών.

Κάτω Νευροκόπι
Ο Δήμαρχος Κ. Νευροκοπίου αποφάσισε την αναστολή των μαθημάτων σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου όλων των παιδικών σταθμών καθώς και των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες