Καλλιθέα: Διακινούσαν ναρκωτικά με κουτί εταιρείας διανομής φαγητού – Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 30 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών στην Καλλιθέα. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε βοηθητικό χώρο του σπιτιού του 38χρονου, όπου βρέθηκε κοκαΐνη, η οποία ήταν μοιρασμένη σε 10 συσκευασίες, με σκοπό την άμεση πώλησή της, καθώς και 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Παράλληλα, και ο 30χρονος είχε στο σπίτι του 3 συσκευασίες με κοκαΐνη.

Σημειώνεται, ότι χαρακτηριστικό στοιχείο της δράσης τού 38χρονου, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, ήταν η χρήση μοτοσικλέτας στην οποία τοποθετούσε κουτί μεταφοράς προϊόντων εταιρείας διανομής φαγητού, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των διωκτικών Αρχών και την αποφυγή ελέγχου και σύλληψης. Μάλιστα, ο 38χρονος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Τι κατασχέθηκε

Συνολικά από τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.936,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.880 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 44.334,4 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, 2 κινητά τηλέφωνα και κουτί εταιρείας διανομής φαγητού.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες