Θλίψη έχει προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος ενός 49χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας (1/6) σε παγκάκι στον παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το όχημα του άτυχου άνδρα, ο οποίος ήταν κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.
Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 49χρονος να ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και να κάθισε στο σημείο, όπου πιθανότατα υπέστη ανακοπή. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση που έχει διαταχθεί από τις αρμόδιες αρχές.
Η νεκροψία–νεκροτομή θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

