Καταγγελία στο L&O: Κατσαρίδα βρέθηκε σε φαγητό στη Σχολή Δόκιμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής– Παράπονα και για θέρμανση (εικόνες)

Κατσαρίδα βρέθηκε σε μερίδα φαγητού δόκιμων αστυνομικών στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων στη Κομοτηνή, προκαλώντας εύλογες απορίες στους Δόκιμους Ειδικούς Φρουρούς που βρίσκονται στο στάδιο εκπαίδευσης.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος
Όπως αποκαλύπτει το Law and Order, το περιστατικό έγινε τη προηγούμενη εβδομάδα με τη συγκεκριμένη μερίδα να απομακρύνεται άμεσα από το υγειονομικό προσωπικό του Τμήματος, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Law and Order, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους 400 Ειδικούς Φρουρούς της σχολής που βλέπουν τα προβλήματα να συσσωρεύονται και τα φαγητά εκτός από κατσαρίδες να «γεμίζουν» και με χαρτιά!
Παράλληλα, εκτός από τα παράπονα και τις καταγγελίες για ζητήματα που άπτονται στη σίτιση, λειτουργία, αλλά και συμμετοχικότητα των εν δυνάμει αστυνομικών στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ στη Κομοτηνή, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια και για περιστατικό που έλαβε χώρα τις πρώτες ημέρες παρουσίασης των νέων Ειδικών Φρουρών.
Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, θα πρέπει να εξεταστεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη σίτιση των Ειδικών Φρουρών, καθώς όπως καταγγέλλουν αστυνομικές πηγές στο L&O -και φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας-, η ποσότητα των μερίδων και η ποιότητα τους δημιουργούν ερωτήματα που χρίζουν απάντησης.
«Υποχρεωτική αγορά προϊόντων από το Πρατήριο της Σχολής»
Ειδικότερα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως όλοι οι Δόκιμοι Αστυνομικοί που βρίσκονται εντός της Σχολής έχουν αναγκαστεί σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές να προμηθευτούν από το Πρατήριο του Τμήματος προϊόντα αξίας 12 ευρώ.
Εύλογα υπάρχει το ερώτημα, εάν μπορούν οι αστυνομικοί να προμηθευτούν αυτά τα προϊόντα, πολλώ δε μάλλον όταν αρκετοί από αυτούς τα είχαν ήδη προμηθευτεί πριν εισέλθουν στη σχολή και βρέθηκαν να τα έχουν εις διπλούν!
«Η επίσκεψη του κ. Δασκαλάκη, και τα παράπονα για Θέρμανση και Ψυχαγωγία»
Όπως πληροφορείται το Law and Order, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας κ.Δασκαλάκη στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων ΕΛ.ΑΣ στη Κομοτηνή.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, υπήρξε συνάντηση με τους 400 Ειδικούς Φρουρούς στο Αμφιθέατρο της Σχολής, όπου και ενημερώθηκε για τα προαναφερόμενα ζητήματα, όπως και για λειτουργικά θέματα σχετικά με τη θέρμανση και τη δυνατότητα συμμετοχής των ΕΦ σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Το Law and Order επιχείρησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την Ελληνική Αστυνομία και με τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ.Πέτρο Δεμερτζίδη, δίχως όμως κάτι τέτοιο να καταστεί εφικτό.
Θα αναμένουμε νεότερες πληροφορίες από το Τμήμα Δόκιμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, δεσμευόμενοι μάλιστα ότι θα αναδημοσιεύσουμε την απάντηση του επί του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καταγγελία στο L&O: Κατσαρίδα βρέθηκε σε φαγητό στη Σχολή Δόκιμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής– Παράπονα και για θέρμανση (εικόνες)
Δύο κακοποιοί στο Ηράκλειο Αττικής προσπάθησαν να διαρρήξουν οικεία (εικόνα)
Στις 2 Μαρτίου η απολογία Τουλουπάκη στον Άρειο Πάγο για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis
Ιωάννα Γκελεστάθη στο «L&O»: «Η Πολιτεία δεν θα αφήσει τους χούλιγκαν σε χλωρό κλαρί – Η κοινωνία δεν σηκώνει άλλο πόνο»
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες