Σαλμάς: «Ήμουν ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis αλλά βρέθηκα δήθεν εμπλεκόμενος»

Μαρτυρική κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ε. Ζαχαρής και Λ. Σοφουλάκης για τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν στην έρευνα για την Novartis, έδωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.
Το όνομα του κ. Σαλμά συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα με τα ονόματα των 10 πολιτικών προσώπων, για τα οποία η εισαγγελία Διαφθοράς είχε στείλει την υπόθεση στη Βουλή.
Ωστόσο, παρά την αρχική εμπλοκή του ονόματος του κ. Σαλμά στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, η δικογραφία κατά το μέρος που τον αφορούσε τέθηκε αργότερα από την εισαγγελία Διαφθοράς στο αρχείο, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο ή ένδειξη που να καταδεικνύει εμπλοκή του.
Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του και κατά την έξοδο του από τον Άρειο Πάγο ο κ. Σαλμάς δήλωσε τα εξής: «Στην υπόθεση της Novartis είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα, που ενημέρωσα τη χώρα ότι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για να ξεκινήσει και εδώ έρευνα. Δυστυχώς, έφτασα στις εκλογές για μία υπόθεση ως δήθεν εμπλεκόμενος και στις εκλογές η υπόθεση ετέθη στο αρχείο».

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες